KAKO ZARADITI OD GAMINGA ?









Da li ste ikada zeljeli zaradjivate od gaminga ? Danas cemo vam pokazati kako da se takmicite na amaterskim turnirima I zaradite do 500 evra ..

Takodje morate znati da ukoliko zelite da zaradite od odredjene video igre morate biti jako dobri u njoj...


E ovako na internetu postoji veliki broj esport platformi ali mi cemo izdvojiti Battlefy..



Kako radi battlefy ?

Drugi igraci ili organizacije organizuju turnire u odredjenim video igrama.. kao sto su Fortnite,LoL,PUBG,CS:GO etc. Vecina njih ne daje novac kao nagradu za turnire ali se definitivno nekad moze naci neki jak turnir sa money prize poolom.


Kako ucestvovati  ?

Prvo se morate registrovati na battlefy ..a potom napraviti vas tim i napraviti roster(sastav) za odredjenu igru…Onda sa leve strane imate karticu koja kaze Browse Tournaments (pretrazi turnire)… kliknite tu …Na toj kartici izaberete vasu igru,regiju format i sistem ce automatski filtrirati turnire za vas.. Onda kliknite na turnir koji vas zanima.. i procitajte sve o tom turniru… Ukoliko vas zanima taj turnir I zeljeli bi ste da se takmicite kliknite na tom turniru kliknete join ! Pratite kad turnir pocinje kao i bracket….Trebalo bi da vam je sve sredjeno… Takodje ako vas nesto zanima..vecina organizatora ostavi discord server ili kontakt email gde im mozete postaviti pitanja vezana za turnir !


Adresa za battlefy : battlefy.com



Nadamo se da smo vam pomogli ! GL  HF 




Primjedbe

Popularni postovi